Over ons

Boekhouder-offerteservice.nl is een onafhankelijk internetplatform, gericht op het kostenloos adviseren van consumenten en bedrijven op het gebied van boekhouding. De belangrijkste doelstelling is de consument of het bedrijf te helpen bij het kiezen van de juiste leverancier. Hierbij wordt een gratis offerteservice en een offerteleeshulp geboden alsmede allerlei tips en checklists.

Boekhouder-offerteservice.nl selecteert op grond van strenge kwaliteitseisen haar leveranciers. De belangrijkste criteria zijn o.a.:

  • Ruime ervaring cq gespecialiseerd in boekhouding
  • Gezonde bedrijfsvoering en een betrouwbaar bedrijf
  • En natuurlijk de mening van de klanten van Boekhouder-offerteservice.nl.

De boekhouders die zich willen aanmelden en voldoen aan bovenstaande eisen, kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Boekhouder-offerteservice.nl

Mattheus Eerseliusstraat 19
5521 CH Eersel

E: info@boekhouding-offerteservice.nl
Telefoon: +31(0)85-8771936

KvK: 61268976
BTW: NL854277559B01

Meld uw bedrijf vandaag nog aan en ontvang meerdere boekhoudoffertes! Vergroot uw omzet door hoge kwaliteit leads te ontvangen van potentiële klanten uit uw regio. U betaalt alleen de leads die u ontvangt en uw deelname is altijd opzegbaar. Schrijf uw bedrijf vandaag nog in en vergroot uw omzet.

U vult één formulier in en ontvangt snel meerdere gratis offertes op maat van boekhoudkantoren uit uw regio. Zo bespaart u tijd én geld.