Privacy & Cookies

De website www.boekhouder-offerteservice.nl is eigendom van Boekhouding Offerteservice B.V.

Persoonsgegevens

Boekhouder-offerteservice.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar gasten, deelnemers en bezoekers van de website www.boekhouder-offerteservice.nl van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Daarom spant Boekhouder-offerteservice.nl zich ervoor in de persoonlijke gegevens van gasten, deelnemers en bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen en te beveiligen. Boekhouder-offerteservice.nl houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zullen worden opgenomen in een gegevensbestand. De verantwoordelijke voor dit gegevensbestand is Mattheus Eerseliusstraat 19, 5521 CH Eersel.

Uw gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van via Boekhouder-offerteservice.nl aangevraagde offertes en om u op de hoogte te houden van interessante informatie, activiteiten en aanbiedingen van Boekhouder-offerteservice.nl. Hierbij tracht Boekhouder-offerteservice.nl zoveel mogelijk rekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over activiteiten, producten en diensten kunt u uw gegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje te sturen naar Boekhouder-offerteservice.nl, Mattheus Eerseliusstraat 19, 5521 CH Eersel of dit te berichten via info@boekhouding-offerteservice.nl.

Klikgedrag

Op de website www.boekhouder-offerteservice.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Boekhouder-offerteservice.nl de dienstverlening op de website www.boekhouder-offerteservice.nl aan u verder optimaliseren.

Gebruik van Cookies

Op de website www.boekhouder-offerteservice.nl wordt gebruik gemaakt van een cookie. Een cookie is een zijn eenvoudige klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Boekhouder-offerteservice.nl maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de site voor u gemakkelijker te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

www.boekhouder-offerteservice.nl en andere websites

Op de site Boekhouder-offerteservice.nl treft u een aantal links aan naar andere websites. Boekhouder-offerteservice.nl is echter op geen enkele wijze verantwoordelijk voor (de inhoud van) die andere websites en aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor de wijze waarop op die websites met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen

Boekhouder-offerteservice.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Boekhouder-offerteservice.nl op de website.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:

Mattheus Eerseliusstraat 19
5521 CH Eersel

E: info@boekhouding-offerteservice.nl
Telefoon: +31(0)85-8771936

KvK: 61268976
BTW: NL854277559B01

Meld uw bedrijf vandaag nog aan en ontvang meerdere boekhoudoffertes! Vergroot uw omzet door hoge kwaliteit leads te ontvangen van potentiële klanten uit uw regio. U betaalt alleen de leads die u ontvangt en uw deelname is altijd opzegbaar. Schrijf uw bedrijf vandaag nog in en vergroot uw omzet.

U vult één formulier in en ontvangt snel meerdere gratis offertes op maat van boekhoudkantoren uit uw regio. Zo bespaart u tijd én geld.