Bespaartips

Lees hier wat u kunt doen om geld te besparen op uw boekhouding. We hebben enkele handige bespaartips voor u op een rijtje gezet.

  1. Zorg dat u uw administratie geordend aanlevert aan uw boekhouder. De boekhouder hoeft zodoende niet eerst alle papierwerk door te spitten en te ordenen. Dit scheelt veel tijd en dus geld.
  2. Let u goed op wat voor boekhoud professional u nodig heeft. Als u een eigen onderneming heeft, is het waarschijnlijk nodig om een gecertificeerde accountant te kiezen, vanwege de accountantsverklaring. Als ZZP’er of particulier heeft u echter voldoende aan een boekhouder of fiscaal adviseur . De uurtarieven van deze diverse financiële dienstverleners kunnen behoorlijk verschillen. (Zie ook Veelgestelde vragen)
  3. Kies een dienstverlener uit de regio. Wellicht biedt een partij verder weg een scherpere offerte aan, maar houd rekening met de reistijd en de reiskosten die aan de afstand verbonden zijn. Afhankelijk van de dienst die u nodig heeft, zult u een of meerdere keren per jaar met de boekhouder om de tafel moeten zitten.
  4. Spreek niet te vaak af met de boekhouder, want vergadertijd wordt ook in rekening gebracht! Denk goed na of u een keer per maand, kwartaal, halfjaar of jaar met de boekhouder om de tafel moet. Dit hangt vanzelfsprekend af van de specifieke dienst.
  5. Mocht u reeds een boekhouder hebben; schroom niet en vraag toch nieuwe offertes aan. Zodoende kunt u checken of u niet teveel betaalt.

Meld uw bedrijf vandaag nog aan en ontvang meerdere boekhoudoffertes! Vergroot uw omzet door hoge kwaliteit leads te ontvangen van potentiële klanten uit uw regio. U betaalt alleen de leads die u ontvangt en uw deelname is altijd opzegbaar. Schrijf uw bedrijf vandaag nog in en vergroot uw omzet.

U vult één formulier in en ontvangt snel meerdere gratis offertes op maat van boekhoudkantoren uit uw regio. Zo bespaart u tijd én geld.