Voor Bedrijven

U bent op zoek naar een bekwame accountant voor uw onderneming. Een accountant kijkt als het ware in de financiële keuken van uw bedrijf. Hij stelt jaarlijks de jaarrekening op en brengt zowel verbaal als cijfermatig de relevante activiteiten van ondernemingen in het desbetreffende jaar in beeld. In Nederland is het wettelijk verplicht om jaarlijks een jaarverslag uit te brengen.

Wat doet een accountant?

Bedrijven en instellingen moeten elk jaar verantwoording afleggen door informatie te geven over de financiële resultaten in het afgelopen jaar. Een accountant verzamelt en controleert deze financiële informatie. Hij stelt de jaarrekening op en als de jaarrekening van een bedrijf een juist en volledig beeld geeft van de financiële stand van zaken, geeft hij een accountantsverklaring af. Via boekhouder-offerteservice.nl kunt u snel en gemakkelijk offertes aanvragen van meerdere boekhoudkantoren.
Natuurlijk bent u op zoek naar een goede accountant. Een goede accountant:

  • kan de jaarrekening opstellen, beoordelen en controleren;
  • geeft fiscaal advies;
  • geeft financieel-economisch advies;
  • adviseert hoe uw administratie het beste bijgehouden kan worden;
  • beantwoordt uw vragen naar tevredenheid;
  • staat altijd voor u klaar om uw problemen te verhelpen;
  • is zeer betrouwbaar.

Een goede accountant bezit al deze eigenschappen. Dit is belangrijk, want dan bent u er zeker van dat uw gegevens in goede handen zijn.

Wel of niet uitbesteden?

Veel ondernemers vinden het te duur en zonde om de boekhouding uit te besteden aan een boekhouder of accountant. Is dat wel zo? Boekhouden is niet leuk wanneer het niet jouw vak of beroep is. Het sorteren van papierwerk is saai, maar daarnaast heb je ook te maken met een hoop regels, wetten en uitzonderingen waar jij je als ondernemer aan moet houden of juist je voordeel mee kunt doen. Je zult niet de eerste starter of ondernemer zijn dat een hoop geld laat liggen, omdat je de regels van de Belastingdienst niet kent of verkeerd interpreteert.

Een financieel adviseur is op de hoogte van de jaarlijkse wijzigingen in de belastingwetgeving. Op deze manier ontlast de boekhouder u van administratieve taken en kan uw boekhouder voor financieel voordeel zorgen. U investeert in de bekwaamheid van uw financieel adviseur en daar krijgt u een heleboel voor terug. Uw boekhouder weet bijvoorbeeld precies voor welke toeslagen u in aanmerking komt en welke aftrekposten u mag hanteren. Wanneer de juiste posten worden aangesproken, kun je al snel honderden euro’s verdienen. Als je weinig kaas hebt gegeten van de boekhouding, kan een financieel adviseur op deze manier zichzelf al snel terugverdienen!

Vind uw boekhoudkantoor via onze offerteservice!

De offerteservice is snel en makkelijk te gebruiken. U vraagt door één formulier in te vullen vrijblijvend meerdere offertes aan. U bespaart zo direct geld en u zal ook niet teveel aan de Belastingdienst betalen. Vraag direct meerdere offertes aan!

Meld uw bedrijf vandaag nog aan en ontvang meerdere boekhoudoffertes! Vergroot uw omzet door hoge kwaliteit leads te ontvangen van potentiële klanten uit uw regio. U betaalt alleen de leads die u ontvangt en uw deelname is altijd opzegbaar. Schrijf uw bedrijf vandaag nog in en vergroot uw omzet.

U vult één formulier in en ontvangt snel meerdere gratis offertes op maat van boekhoudkantoren uit uw regio. Zo bespaart u tijd én geld.