Opstellen jaarverslag

Het jaarverslag geeft een complete beschrijving van de gang van zaken in het boekjaar en andere informatie. Het is een uitgebreid verslag van het bedrijf waarin tevens de jaarrekening is opgenomen.  In een bedrijf komt de interne informatievoorziening voornamelijk bij de financiële administratie vandaan. Een keer per jaar wordt deze verslaglegging opgenomen in het zogeheten jaarverslag. Met het publiceren van het jaarverslag legt een directie van een onderneming verantwoording af over de gebeurtenissen van een afgelopen jaar.

Het jaarverslag bestaat uit de volgende onderdelen:

  • een directieverslag
  • een jaarrekening
  • overige gegevens

Het uitbesteden van het jaarverslag kan u veel tijd en geld besparen. Vraag nu via boekhouder-offerteservice.nl meerdere offertes aan voor het opstellen van uw jaarrekening. Vergelijk en bespaar!

Meld uw bedrijf vandaag nog aan en ontvang meerdere boekhoudoffertes! Vergroot uw omzet door hoge kwaliteit leads te ontvangen van potentiële klanten uit uw regio. U betaalt alleen de leads die u ontvangt en uw deelname is altijd opzegbaar. Schrijf uw bedrijf vandaag nog in en vergroot uw omzet.

U vult één formulier in en ontvangt snel meerdere gratis offertes op maat van boekhoudkantoren uit uw regio. Zo bespaart u tijd én geld.