Volledige boekhouding ZZP’ers

U wilt uw administratie als ZZP’er volledig uitbesteden? In vaktaal wordt er al vaak gesproken over het “schoenendoosprincipe”. U verzamelt uw adminstratie en eens per maand stuurt u de “schoenendoos” naar een administratiekantoor. Zij stellen voor u een winst- en verliesrekening op, verzorgen een btw aangifte en verzorgen ook de jaarstukken.

Kies hiervoor wel een kantoor dat kwaliteit levert tegen een redelijk bedrag. Het heeft geen zin om als ZZP’er uw administratie onder te brengen bij een Registeraccountant die een fors uurbedrag zal berekenen. Zoek een klein administratiekantoor dat bij u past en maak een duidelijke afspraak over de uit te voeren werkzaamheden en tarieven. Vraag daarom direct meerdere offertes aan!

Meld uw bedrijf vandaag nog aan en ontvang meerdere boekhoudoffertes! Vergroot uw omzet door hoge kwaliteit leads te ontvangen van potentiële klanten uit uw regio. U betaalt alleen de leads die u ontvangt en uw deelname is altijd opzegbaar. Schrijf uw bedrijf vandaag nog in en vergroot uw omzet.

U vult één formulier in en ontvangt snel meerdere gratis offertes op maat van boekhoudkantoren uit uw regio. Zo bespaart u tijd én geld.